пʼятницю, 25 березня 2016 р.

Шановні вчителі!

Вітаю всіх з завершенням тренінгу! 
Дякую за плідну роботу. Молодці!
Будь ласка пройдіть САМООЦІНЮВАННЯ на блозі і в коментарях напишіть враження про тренінг.

17 коментарів:

  1. Пройшовши курси мені все сподобалось.Набутих знать вистачить для подальшої роботи в педагогічній сфері.Дякую Ользі Борисівні за професійність та відношення!

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже задоволена курсами: вивчила багато нового, повторила вивчене самостійно, заповнила проґавини в знаннях. Ті знання та навички які я отримала під час навчання буду застосовувати у подальшій своїй праці. Вдячна тренеру за терпіння і витримку.

    ВідповістиВидалити
  3. Велике спасибі Вам за таку плідну роботу з нами.))Ви показали, що, маючи комп’ютер під рукою, можна створювати дуже цікаві речі, які в подальшій нашій роботі будуть нам у пригоді. Багато чого нового дізналась, сподіваюсь, що і Вам це принесло задоволення і від нас у Вас залишились тільки гарні враження.))

    ВідповістиВидалити
  4. Даний тренінг розширив мої можливості та показав ще один пласт діяльності над яким можна творчо і натхненно працювати! Дякую вам,Ольго Борисівно, що відкрили очі на більшість речей,які були легко доступні але , нажаль, не відомі мені!

    ВідповістиВидалити
  5. Дякую за цікаву та корисну інформацію, а також дуже доступний спосіб її подачі. Даний тренінг розширив мої знання про використання різноманітних сервісів у педагогічній діяльності.

    ВідповістиВидалити
  6. Тренінг дуже сподобався, під час роботи я набула багато нових навичок та закріпила попередні знання. Впевнена, що більшість сервісів буду використовувати в роботі. собливо, блог, створення інтерактивних вправ, використання онлайн-документів. Велике дякую, Ольго Борисівно, за цікавий та корисний тренінг та вашу роботу!

    ВідповістиВидалити
  7. Дякую за пізнавальний та корисний тренінг! Навчилась та дізналась багато чого нового. Тепер буду використовувати набуті знання у подальшій роботі. Бажаю Вам, Ольго Борисівно, подальшої наснаги у роботі.

    ВідповістиВидалити
  8. Мені дуже сподобася цей тренінг. Я набула абсолютно новий і цікавий досвід. Впевнена, що буду використовувати отримані знання в подальшій своїй діяльності

    ВідповістиВидалити
  9. Дякую за чудовий тренінг. Здобула багато нових знань, навчилася працювати з цікавими сервісами, створила блог та планую його вести та рекомендувати для ознайомлення батькам, учням, колегам. Дякую Вам, Ольго Борисівно!

    ВідповістиВидалити
  10. Дуже сподобалися курси! Вивчила багато нового. Ті знання та навички які я отримала під час навчання буду застосовувати у подальшій своїй праці. Ольга Борисівна, дякую Вам!

    ВідповістиВидалити
  11. Тренінг був дуже цікавий, здобула багато нових знань, дізналася про нові можливості в мережі, які корисні для професійної діяльності. Дякую за допомогу, Ольго Борисівно!

    ВідповістиВидалити
  12. Дуже сподобалися курси! Це були мої перші комп'ютерні курси. Нарешті мені випала нагода не тільки покращити навички, але й дізнатися багато нового від фахівця! Дуже Вам дякую, Ольго Борисівно! Сподіваюсь застосовувати нові знання у своїй педагогічній діяльности.

    ВідповістиВидалити
  13. Велика подяка тренеру за цікавий иренфнгю Я набула багато цікавих знань, навчилась працювати з різними інформаційними ресурсами. Навчилась працювати з програмами по створенню навчальних матеріалів дял перевірки знань.Створила свій перший блог. навчання пройшло в доступній. легкій формі в дружній атмосфері.

    ВідповістиВидалити
  14. Дякую за дуже цікавий тренінг!Дізналась дуже багато нового про можливості Інтернету. Навчання прошло в цікавій формі в дружній атмосфері.

    ВідповістиВидалити
  15. Спасибі, Ольго Борисівно, тренінг пройшов цікаво, пладно, інформативно. Дякую за нові знання та вміння, користуватимусь ними в майбутньому.

    ВідповістиВидалити
  16. Вдячна вам за цей тренінг, легка форма навчання, доступна. Все, чому ви нас навчали для мене було новим та напрочуд корисним. Ще раз ДЯКУЮ!!!

    ВідповістиВидалити
  17. Дякую Вам за знання, котрі Ви дали! Тренінг мав дуже велике значення у розвитку необхідних навичок зі створення болгів та розробки дидактичних вправ і був насправді корисним.

    ВідповістиВидалити