неділя, 20 березня 2016 р.

1 день тренінгу

Прохання в коментарях цього блогу підвести підсумки Першого дня тренінгу. Використаємо для цього метод "незакінченого речення":

Сьогоднішній день дав мені...
- За цей день роботи я зрозуміла...

- Сьогодні я хочу похвалити себе за ...

33 коментарі:

  1. Сьогодні я хочу похвалити себе за швидке виконання завдань тренінгу. Я молодець! (=

    ВідповістиВидалити
  2. Сьогоднішній день дав мені нові знання. Хочу похвалити себе за те, що встигла вчасно виконати поставлені на сьогодні завдання.

    ВідповістиВидалити
  3. Сьогодні я навчилась працювати з геосервісами, соціальними закладинками, на платформі ЗапоВікі

    ВідповістиВидалити
  4. Сьогодні навчилась парцювати з соціальними закладками, робити візитну картку. Не вийшло зарегиструватись в викимапии.

    ВідповістиВидалити
  5. За цей день роботи я познайомилася з новим для мене сервісом БобрДобр. Відправилась у подорож по рідному місту з геосервісом ВікіМапія. Хочу похвалити себе за плідну та старанну роботу!

    ВідповістиВидалити
  6. Сьогоднішній день дав мені багато нових знань та вмінь.

    ВідповістиВидалити
  7. За цей день роботи я зрозуміла як працювати з ЗапоВікі та БобрДобром.

    ВідповістиВидалити
  8. Сьогоднішній день дав мені цікаві та нові знання. За цей день роботи я зрозуміла як користуватися сайтом ЗапоВики,принципи використання закладок на сайті БобрДобр.Сьогодні хочу похвалити себе за вдосконалення своїх знань.

    ВідповістиВидалити
  9. Сьогоднішній день дав можливість ознайомитись із новими для мене сервісами.
    За цей день роботи я зрозуміла принцип додавання ссилок, матеріалів, карт знань на візитку ЗапоВікі.
    Сьогодні я хочу похвалити себе за своєчасне виконання поставлених завдань.

    ВідповістиВидалити
  10. Сьогодняшній день дав мені багато нової інформації, деякі нові вміння та навички роботи з комп'ютером. За цей день роботи я зрозуміла, що завжди є щось нове, чому я можу навчитися. Сьогодні я хочу похвалити себе за гарну та плідну роботу. Дякую. Олена Дерев'янко.

    ВідповістиВидалити
  11. Сьогодні я хочу похвалити себе за те, що я змогла подолати певні труднощі в роботі і вчасно виконати всі завдяння

    ВідповістиВидалити
  12. Сьогоднішній день був для мене днем відкриттів та різноманітних цікавинок. Як для мовника завдання видалися складними та завдяки інструкції все вдалося виконати.

    ВідповістиВидалити
  13. - Сьогоднішній день дав мені багато нових знань, вмінь та навичок.
    - За цей день роботи я зрозуміла, наскільки зручними та необхідними у роботі вчителя є сторінка на "ЗапоВікі", а також сайт розробок схем "Buble" тощо.
    - СЬОГОДНІ Я ХОЧУ ПОХВАЛИТИ СЕБЕ ЗА наполегливість та терпіння.

    ВідповістиВидалити
  14. Сьогоднішній день був продуктивним. Для себе відкрила ще декілька нових сервісів. Бажаю всім наснаги у подальшій роботі!

    ВідповістиВидалити
  15. Сьогоднішній день дав мені нові знання.За цей день я зрозуміла: можу навчитися ІКТ.Сьгодні я хочу похвалити себе за плідну роботу.

    ВідповістиВидалити
  16. Сьогоднішній день дав мені можливість не лише послухати теорію,а й потренуватись практично.За цей день мені стало зрозуміло,що навчатись не лише важко ,але й захоплююче.Можу себе похвалити за наполегливість у роботі.

    ВідповістиВидалити
  17. сьогодні я набула нових знань. Я зрозуміла, що потрібно навчатись постійно тому, що світ змінюється дуже швидко і неи завжди ми за ним втигаємо. Можу похвалити себе за плідну працю і наполегливість

    ВідповістиВидалити
  18. Сьогоднішній день дав мені змогу вдосконалити свої вміння працювати в ЗапоВікі та БобрДобр.За цей день роботи я зрозуміла, що нічого не має неможливого.Хочу похвалити себе плідну працю на цих сайтах)))

    ВідповістиВидалити
  19. Сьогодні я набула нових знань, і хоч не все виходило з першого разу, але все ж таки я виконала завдання, тому я - молодець.

    ВідповістиВидалити
  20. важко.....сумно...пригнічена....сподіваюсь, завтра буде зрозуміліше....

    ВідповістиВидалити
  21. складно викласти думки, адже переповнюють негативні емоції

    ВідповістиВидалити
  22. Сьогоднішній день дав мені модливість познайомитися з новими сервісами. За цей день роботи я зрозуміла, що ще є багато чому навчатися.
    Сьогодні я хочу похвалити себе за плідну працю.

    ВідповістиВидалити
  23. Терпение и труд + умение!!! все перетрут...

    ВідповістиВидалити
  24. Сьогоднішній день розширив мої знання і дав можливість освоїти роботу в Заповікі та різних сервісах. За цей день роботи я зрозуміла наскільки простіше працювати, коли навчаєшься не дистанціно, а працюєш безпосередню в групі з викладачем. Сьогодні я хочу себе похвалити за плідну працю.

    ВідповістиВидалити
  25. сьогодні я набула нових знань. Я зрозуміла, що потрібно навчатись постійно тому, що світ змінюється дуже швидко і неи завжди ми за ним втигаємо. Можу похвалити себе за плідну працю і наполегливість

    ВідповістиВидалити
  26. Сьогодні я опанувала знання з роботою на заповіках, БобрДобр, Геосервіс, картою знань.Зрозуміла на скільки Інтернет має великі можливості для становлення творчої особистості

    ВідповістиВидалити
  27. тяжело, но очень познавательно... я все смогу...

    ВідповістиВидалити
  28. тяжело, но очень познавательно... я все смогу...

    ВідповістиВидалити