понеділок, 21 березня 2016 р.

2 день тренінгу

Шановні вчителі!
Дякую за сумлінну роботу першого дня тренінгу! Молодці!!!

Сьогодні всі повинні обов'язково залишити коментарі на цьому блозі.

Прокоментуйте: де і як на Вашу думку можна використати сервіси(з якими Ви познайомилися) в Вашій педагогічній діяльності?

28 коментарів:

  1. На мою думку, сервіси, з якими я познайомився можна використовувати як для підготовки до уроків, так і на самих уроках, пояснюючи учням, як ними користуватися (вчитель інформатики).

    ВідповістиВидалити
  2. В моїй педагогічній діяльності я можу використовувати сервіси, з якими познайомилась, для підготовки уроків, виховних заходів, а також виступів на педрадах та методичних об'єднаннях.

    ВідповістиВидалити
  3. Я можу використовувати сервіси в урочній діяльності, в позакласний час, для роботи додому, на методичних об'єднаннях.

    ВідповістиВидалити
  4. Я навчилась використовувативідео- і фотосервіси.Буду впроваджувати набуті вміння в навчальній діяльності: в підготовці до уроків., пед.рад, позаурочних заходах.Дуже цікаво і зручно!

    ВідповістиВидалити
  5. В своїй педагогічній діяльності я використаю онлайн - офіс (для стрворення і зберігання текстових документів і презентацій до уроків); використаю сервіс збереження закладинок.

    ВідповістиВидалити
  6. Сервіси, з якими я сьогодні познайомилась, допоможуть мені в підготовці виховних заходів,класних часів, для підготовки виступів на методичних об'єднаннях та педрадах.

    ВідповістиВидалити
  7. Сервіси, з якмим я сьогодні познайомалася, буду використовувати при підготовці до уроків, позакласних заходів, виховних заходів та на методичних об'єднаннях.

    ВідповістиВидалити
  8. На мою думку, сервіси, з якими я сьогодні навчилась працювати, доцільно використовувати для підготовки до уроків, а також для віддаленого зв'язку з учнями.

    ВідповістиВидалити
  9. Сервіси, з якими я познайомилася можна використовувати під час підготовки до уроків, проведення уроків, зв`язку з учнями, колегами.

    ВідповістиВидалити
  10. Я вважаю, що сервіси, з якими я сьогодні навчилася працювати, дуже корисні в педагогічній діяльності. В роботі педагога-організатора вони можуть бути корисні для розміщення фотографій, відео зі шкільних свят, а також корисних матеріалів для учнівського самоврядування.

    ВідповістиВидалити
  11. Сервіси, з якими я сьогодні познайомилась, допоможуть мені в підготовці виховних заходів, для роботи з батьками, дистанційного навчання, для підготовки виступів на методичних об'єднаннях та педрадах.

    ВідповістиВидалити
  12. Сервіси, з якими я сьогодні ознайомилася, доцільно використовувати при підготовці до уроків, конкурсів, семінарів, а також для дистанційного зв'язку з учнями (під час карантину, для підготовки до олімпіад, ЗНО), онлайн-тест також можна викостовувати в роботі класного керівника.

    ВідповістиВидалити
  13. Я вважаю,що сервіси з якими ми познайомились сьогодні можна використовувати, як у педагогічній практиці для роботи з дистанційним навчанням та перевіркою знань учнів,використовувати різні документи на уроках користуючись сервісом Гугл і в особистих цілях,наприклад, для передачі та зберігання фото та відео файлів.

    ВідповістиВидалити
  14. Сервіси, з якими я сьогодні познайомилась, допоможуть мені в підготовці виховних годин, для підготовки виступів на методичних об'єднаннях та педрадах,для дистанційного навчання.

    ВідповістиВидалити
  15. Сьогоднішній день був дуже цікавим! Ми навчилися,як задопомогою роботи в акаунті гугл можна зберігати інформацію на диску,проводити опитування, створювати календарі. Дані навики є дуже практичними для работи вчителя!

    ВідповістиВидалити
  16. Дякую за цікаву інформацію та нові навички, що я набула сьогодні. Сервіси, з якими ми познайомилися, я вважаю корисними для професійної діяльності кожного вчителя. Їх можнга використовувати для дистанційної роботи з учнями, для розміщення великої кількості інформації, необхідної для роботи на диску Googleю Такі сервіси також є помічниками в підвищенні моєї фахової майстерності, в підготовці до МО, педрад, виступів, семінарів.
    Олена Дере'янко

    ВідповістиВидалити
  17. Надбанні знання буду використовувати під час подготовки до уроків, в позаурочній діяльності, при дистайційному спілкуванні з батьками. Дуже дякую тренеру за отриманні знання.

    ВідповістиВидалити
  18. дякую за співпрацю! було цікаво й корисно. думаю, що буду використовувати набуті навички при підготовці до уроків, контролю знань, саморозвитку. дякую!

    ВідповістиВидалити
  19. Я використовую у роботі гугл-диск для зберігання шаблонів. Даю посилання дітям і вони завантажують собі документи, а потім надсилають готові роботи на пошту. Також зручно використовувати фотосервіси для зберігання фото з діяльності на уроці. Користуюсь гугл календарем.

    ВідповістиВидалити
  20. я вважаю, що сервіси, які ми вивчали сьогодні, допоможуть мені у підготовці до уроків (презентації уроків), календар допомагає більш оптимально організувати свій робочий день

    ВідповістиВидалити
  21. Дякую за співпрацю! Дані сервіси допоможуть у роботі під час підготовки до сприйняття великого обсягу інформації та її обробки.

    ВідповістиВидалити
  22. Щиро дякую за навчання! Сервіси, з якими я познайомилась сьогодні можна використати при підготовці до уроків,виховних заходів,педрад,засідань МО,в плануванні щоденної роботи

    ВідповістиВидалити
  23. На мою думку, сервіси, з якими я сьогодні познайомилася допоможуть полегшити процес навчання дітям,і мені у саморозвитку.

    ВідповістиВидалити
  24. Більш за все мені сподобалося сьогодні працювати з онлайн-офісом Google. Цей сервіс можна використовувати на будь-якому пристрої, де підключений інтернет. З цього сервісу зручно викладати документи на власний блог або сайт. Створивши онлайн-анкету або онлайн-тест, ви автоматично отримуєте таблицю результатів на Google Disk. Це зручно для перевірки відповідей. Я у своїй роботі використовую і буду надалі використивувати сервіс онлайн-офіс Google.

    ВідповістиВидалити
  25. Щиро дякую за навчання! Сервіси, з якими я познайомилась сьогодні можна використати при підготовці до уроків,виховних заходів,вважаю і дітям буде дуже цікаво з такими завдвннями працювати.

    ВідповістиВидалити