середа, 23 березня 2016 р.

4 день тренінгу

Шановні вчителі, дякую всім за плідну роботу!
Такі гарні блоги. Молодці!!!
Будь ласка прокоментуйте:
 де і як можна(на вашу думку) використовувати сервіси:

  • LearningApps.org 
  • Фабрика кроссвордов Cross 
  • Cross ordus
  • Wordle 
  • WordItOut 
  • Tagul 

 в педагогічній діяльності?

26 коментарів:

  1. LearningApps можна використовувати для швидкої перевірки знань учнів на початку уроку. Виявити де є прогалини та зупинитися на основних питаннях. Також і для закріплення уже набутих знань. Інтерактивність таких вправ дає змогу дитині у формі гри застосовувати свої знання та вміння.

    ВідповістиВидалити
  2. Мені дуже сподобався сервіс LearningApps.org. Я його обов'язково буду використовувати у своїй педагогічній діяльності при підготовці до уроків, позакласних та виховних заходів.

    ВідповістиВидалити
  3. Ознайомилась з цікавими програмами. Буду впроваджувати в навчальній діяльності

    ВідповістиВидалити
  4. LearningApps.org - дуже цікавий та зручний сервіс, який дозволяє в легкій формі перевірити знання учнів на початку уроку, виявити рівень засвоєння знань наприкінці. при чому рівень оволодіння вміннями і навичками одразу бачить не тільки учитель, а й дитина.

    ВідповістиВидалити
  5. LearningApps.org - просто, цікаво, швидко створювати перевірні роботи, розвивальні ігри на будь - який урок у початковій школі.

    ВідповістиВидалити
  6. Дуже сподобалось працювати в LearningApps.org, створбювати різні інтерактивні ігри.

    ВідповістиВидалити
  7. Дякую за отримані знання! Неодмінно буду використовувати LearningApps.org для створення дидактичних вправ; останні буду використовувати для перевірки знань учнів на власних уроках.

    ВідповістиВидалити
  8. Дуже сподобалось працювати з сервісом LearningApps.org. Буду використовувати для створення різноманітних дидактичних інтерактивних вправ, які буду рекомендувати для виконання учнями вдома.

    ВідповістиВидалити
  9. Сьогодні навчилася створювати дидактичні завдання на LearningApps.org. Вважаю, що вони є дуже корисними для вчителя, тому що дають можливість учням вдома закріпити знання, підготуватися до уроків-узагальнень, підготуватися для конкурсів.Дякую за отримані корисні знання і навички!

    ВідповістиВидалити
  10. створення кросвордів, табличок, інтерактивних завдань - чудова допомога при створенні уроку (початок уроку, мотивація)

    ВідповістиВидалити
  11. Четвертий день занять дуже цікавий з професійної точки зору: добір завдань,створення діаграм, таблиць,складання опорних конспектів для учнів з метою систематизації знань, цікавий сервіс для створення мотиваційних матеріалів до уроків.Дякую за плідну співпрацю!

    ВідповістиВидалити
  12. Дякую за такий цікавий день, який приніс мені стільки корисної інформації. Всі вивчені сервіси я обов'язково буду використовувати в своїй роботі для того, щоб різноманітнити роботу на уроці та вмотивувати учнів. Дякую! Олена Дерев'янко.

    ВідповістиВидалити
  13. Дякую за такий цікавий день, який приніс мені стільки корисної інформації. Всі вивчені сервіси я обов'язково буду використовувати в своїй роботі для того, щоб різноманітнити роботу на уроці та вмотивувати учнів. Дякую! Олена Дерев'янко.

    ВідповістиВидалити
  14. создание таблиц, интерактивных заданий - это очень важно для поддержания интереса при изучении иностранных языков. А в современной школе использование интерактивных сервисов просто необходимо

    ВідповістиВидалити
  15. Дуже сподобався сервіс LearningApps. Буду використовувати його у своїй роботі. Легко та зручно можна перевірити знання дітей, так як вони ніби граючись навчаються.)))

    ВідповістиВидалити
  16. Мені сьогодні дуже сподобалось працювати з сервісом LearningApps.org. Буду використовувати для створення різноманітних дидактичних інтерактивних вправ, які буду рекомендувати для виконання учнями вдома.

    ВідповістиВидалити
  17. Сьогодні я навчилась створювати кросворди, таблиці, інтерактивні вправи - чудова допомога при підготовці до уроків.

    ВідповістиВидалити
  18. Сервіси, з якими я познайомилась сьогодні необхідні мені для підготовки до уроків: при складанні кросвордів,вправ,схем.

    ВідповістиВидалити
  19. Робота із запропонованими нам сьогодні сервісами дуже полегшить нашу підготовку до уроків. А самі уроки зробить творчими та цікавими для учнів.

    ВідповістиВидалити
  20. Робота із запропонованими нам сьогодні сервісами дуже полегшить нашу підготовку до уроків. А самі уроки зробить творчими та цікавими для учнів.

    ВідповістиВидалити
  21. Робота з сервісом LearningApps дуже корисна в професіїному плані, бо дає можливість підготувати інтерактивний матеріал на кожний етап уроку, з урахуванням вікових потреб і можливостей учнів, що підвисить мотивацію ло вивчення предмета.

    ВідповістиВидалити
  22. Усі представлені сервіси допомагають у методичній роботі вчителя. Їх можна використовувати для наочності, для активізації навчального процесу, для організації ігор та конкурсів. Використання цих сервісів прикрасить і блог, і сайт вчителя.

    ВідповістиВидалити
  23. Мені сьогодні дуже сподобалось працювати з сервісом LearningApps.org. Буду використовувати для створення різноманітних вправ. Взагалі усі сервиси дають такий політ творчості.

    ВідповістиВидалити
  24. Дуже корисні посилання, де можна зробити цікаві вправи.
    Дуже зручні сервіси.

    ВідповістиВидалити
  25. Обов'язково буду використовувати сервіс LearningApps у педагогічній практиці, дуже зручний у користуванні, можна створювати різноманітні вправи,кросворди,пазли, картинки та лагко перевіряти відповіді.

    ВідповістиВидалити
  26. Здравствуйте! Это снова я Ксюша Зеленько. Дорогая,Ольга Борисовна! Я работаю в школе №29 с октября месяца - основным воспитателем Группы продленного дня в первых классах.Образование: специальнось "Дошкольное воспитание с квалификацией Изобразительное искусство" и Специалист "Практический психолог" в учебных заведениях.По личным причинам перерыв был педагогической практики 10 лет.Попав, неосознанно к вам на курсы,имея полностью гуманитарный профиль,скажу откровенно: чувствовала себя неловко рядом с учителями,коллегами вашего профиля.Мне казалось,что я просто совсем не развита и мне очень сложно было воспринимать так за четыре дня всю информацию про ВЕБ.2.0.Поэтому я старалась изо всех сил как могла и мне было стыдно Вас постоянно просить о помощи индивидуально.Спасибо вам за ваше терпение.Спасибо за профессианолизм, но если б Вы знали,как мне тяжело.

    ВідповістиВидалити