середа, 25 березня 2015 р.

Для четвертого дня

Шановні вчителі, дуже вибачаюсь за роботу сервісу Google і  дякую всім за терпіння і плідну роботу!
Такі гарні блоги. Молодці!!! 
Будь ласка прокоментуйте: де і як можна(на вашу думку) використовувати сервіси: 
 в педагогічній діяльності?

18 коментарів:

  1. Ці сервіси я можу використовувати у позакласній роботі, можна завдавати домашні завдання, можно для додаткової роботи. Взагалі-то ці сервіси мені дуже сподобалися, ці сервіси можуть стати вірним супутником вчителя!

    ВідповістиВидалити
  2. Сервіси з якими ми сьогодні познайомились можно використовувати при підготовці до уроків - створення різноманітних та яскравих вправ у віртуальному просторі.

    ВідповістиВидалити
  3. Сервіси, з якими ми сьогодні ознайомилися, були дуже цікавими, вони , за можливості використання на уроках, дуже допоможуть на уроках, ці завдання для дітей будуть дуже цікавими

    ВідповістиВидалити
  4. Сьогодні день пройшов дуже ціаво! Мали нагоду познайомитися з дуже цікавими сервісами, створити власні вправи, які можна використовувати на уроці при перевірці домашнього завдання, а також розмістити у власному блозі для перевірки знань учнів.

    ВідповістиВидалити
  5. Дякую за можливість розширити знання з роботи в інтернет-сервісами, які надають можливість урізноманітнити навчальний процес, мотивувати роботу учнів, зокрема сервірс LearningApps.org можна широко використовувати для підготовки до ДПА та ЗНО з української мови.

    ВідповістиВидалити
  6. Дякую за можливість розширити знання з роботи в інтернет-сервісами, які надають можливість урізноманітнити навчальний процес, мотивувати роботу учнів, зокрема сервірс LearningApps.org можна широко використовувати для підготовки до ДПА та ЗНО з української мови.

    ВідповістиВидалити
  7. Ці сервіси можна використовувати під час індивідуальної чи групової роботи учнів. Використовуючи їх, ми поєднуємо творчу роботу учнів із застосуванням набутих знань.Для створення завдань учитель витрачає менше часу, коли користується цими сервісами(за наявності навиків роботи в них)

    ВідповістиВидалити
  8. Сьогодні ознайомився з новими видами сервісів та роботою з ними. Дякую за інформацію!

    ВідповістиВидалити
  9. Сьогодні було цікаво і зрозуміло. Використовувати всі ці сервіси можна у роботі з дітками, особливо сервіс кросвордів.

    ВідповістиВидалити
  10. Нові сервіси допоможуть у роботі з дітьми та батькам. Кращому розумінню матеріалу та обміном думками

    ВідповістиВидалити
  11. Сервіси дуже різноманітні та широкі в своєму використанні. Багато з них можна використати, як дидактичні матеріали на уроці, відкриті виховні заходи, а завдяки сервісу google обмін досвіду з колегами

    ВідповістиВидалити
  12. Жаль, що сервіс http://wikiwall.ru/ сьогодні був не доступний та не вдалося з ним попрацювати.

    ВідповістиВидалити
  13. Всі ці сервіси можна використовувати для створення дидактичних матеріалів, для уроків і позакласних заходів.

    ВідповістиВидалити
  14. Дякую за нові знання! С задоволенням буду використовувати сервіси для створення дидактичних ігор!

    ВідповістиВидалити
  15. Сьогодні познайомилася з новими сервісами, дуже цікаві, їх можна плідно використовувати у роботі з дітьми на уроці і в позакласних заходах.

    ВідповістиВидалити
  16. Сьогодні навчилась і створила свій блог, важко вставляти матеріал, алгоритм дій важкий, але якщо працювати в системі, то все вийде! Дякую за такий досвід!

    ВідповістиВидалити
  17. Я вважаю, що запропоновані сервіси дозволять урізноманітнити форми і методи організації навчання та спілкування між педагогами, педагогами та учнями, учнями та їх батьками, оптимізувати методичну роботу вчителя, зробить навчання ефективним та цікавим. Дякую за досвід!

    ВідповістиВидалити