вівторок, 24 березня 2015 р.

Для третього дня

 Дякую всім за плідну роботу!
Всі добре попрацювали. Молодці!!! 

Будь ласка прокоментуйте: де і як Ви будете використовувати блог в педагогічній діяльності?

18 коментарів:

  1. Дякую Вам за навчання! Використовути блог буду для ознаймолення більшої кількості людей з цікавими фактами психології, викладати різноманітні рекомендації, методики розвитку і тому подібне.

    ВідповістиВидалити
  2. Звичайно, використовувати буду у навчанні учнів, повторенні матеріалу та при обміні корисними матеріалами

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже важкий день.Можна використовувати для спілкування з батьками.

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую за розширення. Набуті знання буду використовувати у практиці при роботі з батьками, учнями (для організації двостороннього звязку).

    ВідповістиВидалити
  5. Звичайно, використовувати буду у шкільній практиці. Набуті знання і вміння стануть у пригоді під час роботи з інтернетом взагалі.

    ВідповістиВидалити
  6. Сьогодні набула дуже корисні вміння. Вважаю, що вони мені знадобляться в подальшій роботі з батьками та в шкільному і позашкільному житті класу.

    ВідповістиВидалити
  7. Блог шкільної бібліотеки дає змогу оперативно повідомити великій аудиторії учнів про надходження нових видань, заплановані заходи та поширити цю інформацію далі. Іншими словами, це – майданчик для реклами бібліотеки .
    Дякую за корисну інформацію під час тренінгу! Дізналась багато нового. Доступна подача матеріалу, маса прикладів з досвіду, дружня атмосфера - все це запорука успіху.

    ВідповістиВидалити
  8. Сьогодні я створила свій перший блог, планую розвивати і вдосконалювати його в майбутньому.

    ВідповістиВидалити
  9. Створений блог буде використовуватися в співпраці з учнями та батьками, обмін матеріалами.

    ВідповістиВидалити
  10. Тепер маю власний блог, що дуже тішить. Планую використовувати для надання допомоги батькам, учням, упровадження елементів дистанційного навчання, а також для спілкування з колегами. Доопрацьовувати ще багато, але воно того варте. Дякую за надану можливість.

    ВідповістиВидалити
  11. Тепер маю власний блог, що дуже тішить. Планую використовувати для надання допомоги батькам, учням, упровадження елементів дистанційного навчання, а також для спілкування з колегами. Доопрацьовувати ще багато, але воно того варте. Дякую за надану можливість.

    ВідповістиВидалити
  12. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  13. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  14. Створений блог доможе в роботі з батьками і учнями. Дякую

    ВідповістиВидалити
  15. Велика подяка нашому керівникові за можливість створити власний блог. Дуже корисна річ у педагогічній діяльності. Сьогодні я подолала ще одну сходинку на шляху самовдосконалення.

    ВідповістиВидалити
  16. Отримав нову інформацію про роботу с блогами!

    ВідповістиВидалити
  17. На мою думку, використання блогу у наш час є невід'ємним джерелом при підготовці до уроків, спілкуванні з учнями та батьками, взаємодії з колегами та обміну практичним досвідом. Я обов'язково буду використувати блог у своїй подальшій педагогічній діяльності. Дякую,Ольга Борисівно, за отримані знання!!!!!

    ВідповістиВидалити
  18. На мою думку, використання блогу у наш час є невід'ємним джерелом при підготовці до уроків, спілкуванні з учнями та батьками, взаємодії з колегами та обміну практичним досвідом. Я обов'язково буду використувати блог у своїй подальшій педагогічній діяльності. Дякую,Ольга Борисівно, за отримані знання!!!!!

    ВідповістиВидалити