четвер, 30 березня 2017 р.

Шановні вчителі!

Вітаю всіх з завершенням тренінгу! 
Дякую за плідну роботу. Молодці!
Будь ласка пройдіть САМООЦІНЮВАННЯ на блозі і в коментарях напишіть враження про тренінг.

19 коментарів:

  1. Дякую, Ольга Борисівна, за чудовий курс на базі вашого Колегіуму "Елінт"! Він був напружений, змістовний, логічний, але часом здавалось, що нічого не вийде (особисто в мене). Проте завдяки вашому педагогічному вмінню зацікавити та долучити до нових нань та вмінь, вважаю, що впоралась із поставленою задачею. Мені сподобалось! Дякую!

    ВідповістиВидалити
  2. Ольго Борисівно, дякую за тренінг! Взнала багато нового, впевнена, що в практиці використовувати буду! Не віриться, що все це я зробила за 5 днів! Окрема подяка за атмосферу на заняттях, було дуже комфортно. Ще раз пересвідчилась в вашій педагогічній майстерності! Дякую!

    ВідповістиВидалити
  3. Ольго Борисівно! Я дуже вдячна Вам за чудовий тиждень де я оновила свої знання і тепер з нетерпінням чекаю на наступний тренінг!

    ВідповістиВидалити
  4. Ольго Борисівно, дуже вдячна за тренінг!
    Стала ще краще володіти отриманою інформацією. Дякую за поради та допомогу!Успіхів Вам у Вашій подальшій роботі!

    ВідповістиВидалити
  5. ВЕЛИЧЕЗНЕ СПАСИБІ, Ольго Борисівно!!!Тренінг дуже корисний! Окрема подяка за ваше терпіння!!! Іноді не все виходило, а Ви з легкістю допогали розібратися у будь-якій проблемі. Ті знання, які я отримала дуже необхідні для моєї роботи!

    ВідповістиВидалити
  6. Дякую за чудовий тренінг,дякую за те що дали нам ці знання.мені сподобалось.Дякую вам! ))

    ВідповістиВидалити
  7. Дякую за чудовий тренінг,дякую за те що дали нам ці знання.мені сподобалось.Дякую вам! ))

    ВідповістиВидалити
  8. Ольго Борисівно! дякую Вам за нові вміння та знання. Це був дуже цікавий тиждень! Успіхів Вам у подальшій роботі!

    ВідповістиВидалити
  9. Дякую за чудові курси! Стільки нових, корисних знань і умінь було отримано за такий невеличкий проміжок часу!

    ВідповістиВидалити
  10. Дякую за тренінг, дуже багато дізналася нового і потрібного. Буду обов'язково використовувати в своїй роботі та в особистому житті здобуті знання.

    ВідповістиВидалити
  11. Ольга Борисівно, величезне " дякую" Вам за дуже цінну інформацію. Навіть не думала, що технології мають такі можливості і можуть бути використані в навчанні.

    ВідповістиВидалити
  12. Дуже дякую за тренінг!Багато корисного та потрібного, всі ці знання та уміння знадобляться у подальшій роботі й будуть використані!)))

    ВідповістиВидалити
  13. Ольго Борисівно! Дякую за нову, цікаву і корисну інформацію. Обов`язково буду використовувати в своїй подальшій роботі.

    ВідповістиВидалити
  14. Ольго Борисівно, вдячна за тренінг! На цьому тренінгу отримала нові знання, які буду обов`язково використовувати у роботі. Такі тренінги необхідні для самоосвіти і саморозвитку педагога. Дякую за плідну роботу )))

    ВідповістиВидалити
  15. Сегодня последний день тренинга.Я не скрою нелегко он мне дался. Многому научилась.И обращалась за помощью коллег.Благодарю вас за новые знания в моей жизни!

    ВідповістиВидалити
  16. Дуже потрібний та пізнавальний тренінг! Так багато нових сервісів для використання в роботі з дітьми! Багато вражень та нових знайомств! Дякую Ольга Борисівна зрозуміло надану інформацію, за алгоритм роботи з сервісави, що дав можливість з деякими працювати самостійно!!

    ВідповістиВидалити
  17. Це був дуже цікавий тиждень. Інформація була дуже корисна. Дякую Вам за знання, які Ви мені надали. Сподіваюсь, що і надалі будуть такі корисні тренінги.

    ВідповістиВидалити
  18. Плануюю продовжити роботу на блозі. Дякую за навчання Іванова Наталія

    ВідповістиВидалити
  19. Дякую за допомогу в опануванні курсу. Самостійно це зробити було б важкувато!

    ВідповістиВидалити