середа, 5 червня 2013 р.

Шановні вчителі, дякую всім за плідну роботу!
Такі гарні блоги. Молодці!!! 
Будь ласка прокоментуйте: де і як можна(на вашу думку) використовувати технологію ВІКІ в педагогічній діяльності?

15 коментарів:

  1. В освітньому процесі технологію Вікі можна використовувати для створення спільноти учнів або викладачів школи, які працюють над одним проектом.

    ВідповістиВидалити
  2. главная польза сегодняшнего занятия в том, что мы может перевести общение с детьми в интернете из контакта, в котором просто куча ненужной информации, в нужное русло!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Під час роботи в МО. Під час створення спільного проекту з предмету, пошуку інформації.

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую за ознайомлення з технологією, яка може допомогти отримувати інформацію від колег, надавати можливість ділитися корисною інформацією, підтримувати зв'язки з учнями, батьками.

    ВідповістиВидалити
  5. Технологія Вікі є дуже корисною. Завдяки їй можна знайти багато корисної інформації, та використовувати її в своїй роботі. Можливо навіть залучити до неї учнів. Їм буде дуже цікаво спостерігати за сторінками одне одного та вести гарячі обговорення обраних тем.

    ВідповістиВидалити
  6. Технологія Вікі є цікавою, актуальною та корисною. Вміння володіти можливостями світової мережі дозволяє вчителю буду сучасним і свідомим фахівцем. Учні поважають вчителів, які не є консервативними особистостями, які постійно прагнуть до самоудосконалення. Ми працюємо заради учнів, тому добре, що у нас є можливість навчатися та не стояти на місці. Дякую.

    ВідповістиВидалити
  7. Вміння користуватися різними мережами є дуже корисним:можна знайти багато додаткової і пізнавальної інформації,яку можна використовувати на уроках і в позаурочній роботі з учнями,батьками і колегами.

    ВідповістиВидалити
  8. Дякую за ще один продуктивний та пізнавальний день! Працюймо та розвиваймося!

    ВідповістиВидалити
  9. Впервую очередь технологию ВиКи буду использовать для себя, своего саморазвития, самоусовершенствования как личности , как учителя, профессионала.Широчайшие возможности, помогает организовать и структурировать свои работы и материалы.
    Очень удобно, довольна.......

    ВідповістиВидалити
  10. Пошук інформації, обмін досвідом, при роботі з учнями та батьками.

    ВідповістиВидалити
  11. Технологію Вікі можна використати для систематизації набутих у педагогічній праці знань,умінь та навичок.А також для обміну ЗУН з колегами; для набуття знань у майбутньому.

    ВідповістиВидалити
  12. Шановна Ольго Борисівно! Від щирого серця хочу подякувати Вам за Вашу роботу, за те, що завдяки Вам ми отримали нові знання, навчились працювати з таблицею, зрозуміли, як працювати з інтернет-картою, навчились завантажувати відео, фотоальбоми, працювати з графічними файлами. Тренінг "Мережеві технології" обов'язково стане для нас корисним у кар'єрному зростанні,тимпаче, що ми оволодівали не тільки новими знаннями, а ще розвивали в собі стійкість характеру та наполегливість у роботі. Дякую Вам за розуміння і терплячість, яку Ви виявили до нас. Велике Вам СПАСИБІ!!!

    ВідповістиВидалити
  13. У учителя физкультуры возможностей использования меньше, чем у остальных. Но пробовать надо! Спасибо за курс!

    ВідповістиВидалити
  14. Пошук інформації, обмін досвідом

    ВідповістиВидалити